5e Platform in Oostakker was een succes!

Met ruim 60 enthousiaste deelnemers zat de sfeer er op het 5e platform goed in.
Op 21 april streken we neer in de prachtige EDUGO-arena te Oostakker.
Met moderators Erik en Wendy wisten de deelnemers meteen wat er van hen verwacht werd.
Eddy Versele stak als eerste van wal met de presentatie rond de tool van de korfbalbond: De clubbarometer.
Daarnaast werd er traditioneel ook aan speeddating gedaan. Dat verliep dit jaar op een andere manier. Deze keer zat je namelijk niet met 2 rond de tafel maar wel met 4.
Dat gaf meer dynamiek en uit de evaluatie bleek duidelijk dat dit gesmaakt werd.

In de namiddag werden de aanwezige sportclubondersteuners aan het werk gezet tijdens de workshop van Daniel Klijn 'Verenigingen veranderen'.
We gingen op zoek naar mogelijkheden om vanuit een lokale overheid of federatie in te spelen op de noden van de clubs en hen bij te staan bij problemen.
Op het eind sloten we af met een lekkere Gentse strop en keken we terug naar een geslaagde editie.

Op naar de 6e editie in de provincie Antwerpen!

Presentaties kan je terugvinden bij de rubriek 'vorige edities'